Feedback via alle kanalen

Verbeter de gebruikerservaring van je website en mijn omgeving

De perfecte beleving via alle kanalen

Wij kunnen op verschillende manieren feedback uitvragen. Wij kijken altijd welk kanaal hiervoor het beste in aanmerking komt.

Douwe Manders

Customer Experience Manager

Plan een demo

Plan een demo in, en zie de mogelijkheden

Uitnodigen via de mail

Koppel feedback terug naar de klant en Close the Loop.
Stel een Mail Alert in zodat de verantwoordelijke medewerker direct actie kan ondernemen!

Klantenkaart

De klantenkaart maakt per individuele respondent inzichtelijk hoe hij of zij over de organisatie denkt. Ideaal ter voorbereiding op een gesprek om te weten hoe iemand ‘in de wedstrijd’ staat.

NPS, CES en NLS

Drie uitstekende KPI’s om te meten hoe het tussen jou en je klanten gaat.

De NPS (Net Promoter Score) laat zien in welke mate klanten je organisatie aanbevelen of niet.

De NLS (Net Loyalty Score) laat zien of klanten geneigd zijn vaker bij je terug te komen.

De CES (Customer Effort Score) geeft aan hoeveel moeite de klant ervaart om – bijvoorbeeld – bij jullie een aankoop te doen of informatie te krijgen.

Impact matrix

Wat ga je als eerste verbeteren? De impact matrix laat direct zien welke acties de meeste impact geven en prioriteit hebben om aangepakt te worden.

Filters

Met krachtige, zelf in te stellen filters in je dashboard maak je snel analyses. Filter bijvoorbeeld op productgroep, afdeling of beoordeling en kom zo tot de kern van de zaak.

Word Cloud

De Word Cloud visualiseert welke topics in de open feedback van je klanten het meest genoemd worden. Eén klik op een topic filtert de Open Feedback en laat direct de relevante feedback zien.

Vergelijk resultaten

Identificeer afdelingen en medewerkers die hoog scoren. Laat medewerkers van elkaar leren, zodat de aanpak van goed scorende medewerkers door anderen wordt overgenomen!

Deel resultaten

Met het ticketsysteem zorg je dat klantvragen altijd bij de juiste mensen terechtkomen, koppel je feedback eenvoudig terug aan de klant en deel je de resultaten met de medewerker. Vergeet niet ook positieve resultaten te delen!

Score vs Norm

Welke verbeteracties moeten prioriteit krijgen? Door de scores op de verschillende eigenschappen tegen de norm af te zetten zie je gelijk waar het fout en – niet onbelangrijk! – waar het juist goed gaat.

Wij laten graag onze aanpak zien!

Laat ons je helpen de cijfers, meningen en feiten boven tafel te krijgen waar je écht wat mee kan.