Frisse wind

De nieuwe naam was gelukkig snel gekozen. Viamet was het consultancybureau van medeoprichter Toine in de jaren ’90 en later de naam waaronder Martijn zijn eerste internetbedrijf begon. Voor ons beiden kleven louter positieve associaties aan de naam Viamet en is de naamsverandering dus allesbehalve rampzalig. Daarnaast grijpen we de gelegenheid aan om eens met de bezem door onze dienstverlening, website en huisstijl te gaan. Een frisse wind dus!

Concrete gevolgen

Vanaf 1 januari 2021 zijn wij Viamet! Onze emailadressen veranderen mee naar @viamet.nl. Het dashboard is bereikbaar via reports.viamet.nl. Verder verandert er voor onze klanten weinig, maar dat zeggen we met enige terughoudendheid. We realiseren ons goed dat bij meerdere klanten ‘Trigon’ onderdeel van het jargon en soms zelfs van de formele werkinstructies is geworden. Hier zal de verandering dus voor enig ongemak zorgen.

We beloven dan ook dat deze naamsverandering eenmalig zal zijn. Nergens – ook niet in Oostenrijk – is een bedrijf de messen aan het slijpen om met een peloton advocaten de naam Viamet op te eisen.

Viamet, dat zijn wij!

Laat je inspireren

Schrijf je in en ontvang updates met inspiratie over klantgericht werken video’s die raken, cases en succesverhalen die bijblijven.